diumenge, de juny 07, 2009

ÈXIT TOTAL DE JOGLARESSES A CARDONA!

Aquest cap de setmana les Joglaresses hem estat a la Fira medieval de Cardona, acompanyant les visites guiades que es feien per la vila. Han estat quatre visites musicades: a les 12 del matí i a les 5 de la tarda tant de dissabte com de diumenge. L'èxit de públic ha estat total! Hem arribat a ser vuitanta persones!! La proposta ha agradat moltíssim, no només al públic que ha vingut a conèixer la Cardona de sempre amb la banda sonora medieval, sinó que també ha agradat molt al Centre Cardona Medieval (gràcies, Àlex, ha estat un plaer que fessis tu les visites, i que donessis suport a la proposta!), a la organització de la festa i tant a les autoritats de l'Ajuntament de Cardona com d'altres viles convidades. Gràcies també al diari Regió7 que ha fet el seguiment informatiu de la festa i de les visites musicades.
El recorregut per la Cardona medieval ha anat tenint unes 14 parades amb explicació dels edificis, restes arqueològiques i paisatge medievals, de les quals 7 anaven acompanyades de "banda sonora" en directe. Hem fet cantar al públic, i ens han seguit sense desafinar, hem fet plorar al públic, ja que l'acústica de l'església així ho permet, hem acostat personatges com Guillem de Berguedà (trobador i autor de l'assasinat del comte Ramon Folc!) a les nostres vides quotidianes, hem viscut una altra versió del retaule de Santa Úrsula! Per uns moments, al llarg d'aquestes quatre visites, hem facilitat l'acostament a set-cents anys enrera d'una manera agradable i distesa, i els hem compartit amb el nombrós public que ens ha anat seguint amb interès i il·lusió: més d'un ha repetit, que ens hi hem fixat!
Esperem que en properes edicions la Festa Medieval i de la Sal de Cardona no només continui amb la seva empenta sinó que Joglaresses també hi puguem contribuir.
Si tenim més fotos o dades ja les penjarem més endavant.
Una abraçada, cardonins!!

2 comentaris:

ALEX TRIPIANA BERRUEZO ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ALEX TRIPIANA BERRUEZO ha dit...

Moltes felicitats Laura i Lluch! Ha estat un autèntic plaer i luxe haver pogut escoltar-vos durant aquests dies de Fira...i ha estat un autèntic plaer treballar amb vosaltres.Heu demostrat una extraordiària professionalitat, humanitat, honestedat i vàlua artística i això ha fet que les 1eres Visites Musicalitzades mai realitzades abans a Catalunya, haguin estat un èxit rotund!

Felicitats i gràcies per tot!